Helhetslösning för stickande och skärande avfall

Kanylburkar för skärande och stickande avfall

Populär: Kanylburk 3,0 liter Kanylburk 5,0 liter

I Recaremeds sortiment finns kanylburkar i tre olika storlekar, 1,8, 3 och 5 liter. Varje behållare är företiketterad och i inköpspriset ingår allt från frakt och leverans till upphämtning och destruktion av avfallet. Även automatisk transportdeklaration och rapportering till Naturvårdsverket ingår.

Du som kund kan helt enkelt luta dig tillbaka och låta vår tjänst för hantering av stickande och skärande avfall ta hand om hela förloppet på ett sätt som uppfyller alla gällande lagkrav. Du kan beställa tjänsten enkelt direkt på vår hemsida och vid frågor eller funderingar kontaktar du oss via uppgifterna i sidfoten!

Kanylburkar är en viktig del av en säker hantering av kanyler och liknande avfall inom hälso- och sjukvård samt andra sektorer där stickande och skärande föremål används. Recaremed erbjuder helhetslösning att uppfylla kraven och för att underlätta en smidig och säker avfallshantering.

Våra kanylburkar är utformade för att vara användarvänliga, med tydliga markeringar och enkla instruktioner för användning.

Vi kan också hjälpa din verksamhet att implementera rutiner för avfallshantering och minska riskerna. Genom att välja våra kanylburkar investerar du i en säkrare arbetsmiljö och bidrar till en hållbar hantering av avfall.

Våra kanylburkar är ett exempel på hur vi kombinerar hög kvalitet, säkerhet och användarvänlighet för att leverera lösningar som gör en verklig skillnad i din vardag. Kontakta oss för att lära dig mer om våra kanylburkar och hur vi kan stödja din verksamhet.

Ett enklare sätt att hantera skärande och stickande avfall

Hela flödet ingår i inköpriset: burkar, transporter och transportdeklarationer samt destruktion

1

Beställ kanylburkar på vår webbplats, enkelt och smidigt - de levereras direkt till din arbetsplats

2

Beställ hämtning när kanylburkarna är fulla

3

Vi upprättar transportdokument, hämtar och destruerar avfallet

Vårt sortiment av kanylburkar

Några av produkterna i vår kompletta lösning för skärande och stickande avfall. Burkar, leverans, hämtning, transportdeklaration och destruktion är inkluderat i priset.

 • Kanylburkar 3,0 liter

  Kanylburk 3,0 liter x 3 st. Pakettjänst för skärande och stickande avfall

  1 680,00 kr
  Artikelnr: 8738
  Lägg till
 • Stickande/skärande avfall

  Kanylburk 5,0 liter x 2st. Pakettjänst för skärande och stickande avfall

  1 680,00 kr
  Artikelnr: 8739
  Lägg till
 • Kanylburk 1,8 liter

  Kanylburk 1,8 liter x 4st. Pakettjänst för skärande och stickande avfall

  1 680,00 kr
  Artikelnr: 8737
  Lägg till